• Gebruik Kleinboek onbeperkt
  • Makkelijk boekhoud­en
  • Voor elke klant planten wij een boom

Kosten

Kleinboek heeft voor duidelijkheid gekozen in haar licentiesysteem. We werken maar met één licentie en die kost € 90,00 ex. btw per jaar. De eerste 3 maanden zijn gratis. Dus je kunt je gratis aanmelden. Gedurende deze periode kun je dus kennismaken met het systeem, ermee vertrouwd raken en beslissen of je Kleinboek wilt blijven gebruiken.

Als je er voor kiest om Kleinboek te blijven gebruiken, dan kun je zelf klikken op de link 'verleng mijn licentie met 1 jaar' op je 'dashboard'-pagina. Vervolgens betaal je direct met iDeal. Je verwerft daarmee een licentie voor het gebruik van Kleinboek voor een periode van 12 maanden vanaf het moment van betalen. Direct na betaling ontvang je van ons per e-mail een factuur. Na een jaar krijg je van ons automatisch de mogelijkheid om te verlengen.

Als je besluit om je licentie niet te verlengen, dan gaan je gegevens niet verloren: je kunt alleen geen nieuwe gegevens meer invoeren. Je kunt wel blijven inloggen in Kleinboek en jouw overzichten bekijken. Je gegevens blijven 7 jaar bewaard in Kleinboek nadat je licentie is verlopen. Je administratie 7 jaar bewaren is belangrijk voor de Belastingdienst. Wij bieden dat, ook als je niet verlengt.

Je kunt in onze algemene voorwaarden meer lezen over onze plichten.

Licentie
€90 per jaar

Je betaalt pas na 3 maanden gebruik.
Eenvoudig betalen met iDEAL.

iDeal via Mollie

3 maanden gratis!