Nagelstudio NailNow

Kleinboek sluit perfect aan op mijn bedrijf. Naast mijn vaste baan is het makkelijk boekhouden zo!
Nagelstudio NailNow

Spectrum Coaching

Het is erg gemakkelijk factureren op deze manier en de overzichten zijn ideaal om te weten hoe het gaat.
Spectrum Coaching

De kosten van dit boekhoudpakket

  • U hoeft pas na 1 maand te betalen
  • U kunt het systeem dus eerst uitproberen
  • € 60,00 ex. btw per jaar (betalen met iDeal)
  • Jaarlijks makkelijk verlengen

Uitleg

Kleinboek heeft voor duidelijkheid gekozen in haar licentiesysteem. We werken maar met één licentie en die kost € 60,00 ex. btw per jaar. De proeflicentie die u krijgt nadat u zich voor het eerst heeft geregistreerd is één maand geldig. Gedurende deze maand kunt u kennismaken met het systeem, ermee vertrouwd raken en beslissen of u Kleinboek wilt blijven gebruiken.

Als u er na de proefperiode voor kiest om Kleinboek te blijven gebruiken, dan kunt u zelf klikken op de link 'verleng mijn licentie met 1 jaar' op uw 'home'-pagina. Vervolgens betaalt u direct met iDeal. U verwerft daarmee een licentie voor het gebruik van Kleinboek voor een periode van 12 maanden vanaf het moment van betalen. Direct na betaling ontvangt u van ons per e-mail een factuur. Na een jaar krijgt u van ons automatisch de mogelijkheid om te verlengen.

Als u besluit om uw licentie niet te verlengen, dan gaan uw gegevens niet verloren: u kunt alleen geen nieuwe gegevens meer invoeren. U kunt wel blijven inloggen in Kleinboek en uw overzichten bekijken. Uw gegevens blijven 7 jaar bewaard in Kleinboek nadat uw licentie is verlopen.

U kunt in onze algemene voorwaarden meer lezen over onze plichten.