• Gebruik Kleinboek onbeperkt
  • Makkelijk boekhoud­en
  • Voor elke klant planten wij een boom

Kosten

Kleinboek heeft voor duidelijkheid gekozen in haar licentiesysteem. We werken maar met één licentie en die kost € 90,00 ex. btw per jaar. De eerste maand is gratis. Dus u kun zich gratis aanmelden. Gedurende deze periode kunt u dus kennismaken met het systeem, ermee vertrouwd raken en beslissen of u Kleinboek wilt blijven gebruiken.

Als u er voor kiest om Kleinboek te blijven gebruiken, dan kunt u zelf klikken op de link 'verleng mijn licentie met 1 jaar' op uw 'dashboard'-pagina. Vervolgens betaalt u direct met iDeal. U verwerft daarmee een licentie voor het gebruik van Kleinboek voor een periode van 12 maanden vanaf het moment van betalen. Direct na betaling ontvangt u van ons per e-mail een factuur. Na een jaar krijgt u van ons automatisch de mogelijkheid om te verlengen.

Als u besluit om uw licentie niet te verlengen, dan gaan uw gegevens niet verloren: u kunt alleen geen nieuwe gegevens meer invoeren. U kunt wel blijven inloggen in Kleinboek en uw overzichten bekijken. Uw gegevens blijven 7 jaar bewaard in Kleinboek nadat uw licentie is verlopen. Uw administratie 7 jaar bewaren is belangrijk voor de Belastingdienst. Wij bieden u dat, ook als u niet verlengd.

U kunt in onze algemene voorwaarden meer lezen over onze plichten.

Licentie
€90 per jaar

Klik hier om u aan te melden.

U betaalt pas na 1 maand gebruiken.
Eenvoudig betalen met iDEAL.

iDeal via Mollie

Aanmelden