Renate Hagenouw

Ik gebruik Kleinboek nu ruim een jaar met veel plezier. Simpel, snel en mijn accountant sluit er 100% op aan.
Renate Hagenouw

Tech66

Het programma is makkelijk om mee te werken. Heel gebruiksvriendelijk. Je krijgt echt waar voor je geld.
Tech66

De kosten van dit boekhoudpakket

  • U hoeft pas na 1 maand te betalen
  • U kunt het systeem dus eerst uitproberen
  • € 60,00 ex. btw per jaar (betalen met iDeal)
  • Jaarlijks makkelijk verlengen

Uitleg

Kleinboek heeft voor duidelijkheid gekozen in haar licentiesysteem. We werken maar met één licentie en die kost € 60,00 ex. btw per jaar. De proeflicentie die u krijgt nadat u zich voor het eerst heeft geregistreerd is één maand geldig. Gedurende deze maand kunt u kennismaken met het systeem, ermee vertrouwd raken en beslissen of u Kleinboek wilt blijven gebruiken.

Als u er na de proefperiode voor kiest om Kleinboek te blijven gebruiken, dan kunt u zelf klikken op de link 'verleng mijn licentie met 1 jaar' op uw 'home'-pagina. Vervolgens betaalt u direct met iDeal. U verwerft daarmee een licentie voor het gebruik van Kleinboek voor een periode van 12 maanden vanaf het moment van betalen. Direct na betaling ontvangt u van ons per e-mail een factuur. Na een jaar krijgt u van ons automatisch de mogelijkheid om te verlengen.

Als u besluit om uw licentie niet te verlengen, dan gaan uw gegevens niet verloren: u kunt alleen geen nieuwe gegevens meer invoeren. U kunt wel blijven inloggen in Kleinboek en uw overzichten bekijken. Uw gegevens blijven 7 jaar bewaard in Kleinboek nadat uw licentie is verlopen.

U kunt in onze algemene voorwaarden meer lezen over onze plichten.