Nagelstudio NailNow

Kleinboek sluit perfect aan op mijn bedrijf. Naast mijn vaste baan is het makkelijk boekhouden zo!
Nagelstudio NailNow

Spectrum Coaching

Het is erg gemakkelijk factureren op deze manier en de overzichten zijn ideaal om te weten hoe het gaat.
Spectrum Coaching

Klantenservice

U kunt ons alleen per e-mail bereiken. We hebben geen telefonische service, zodat we het pakket zo goedkoop mogelijk kunnen houden. U kunt ons gewoon mailen met uw vragen en suggesties. We antwoorden zo snel mogelijk.

Ons e-mailadres is info@kleinboek.nl

Maatwerk en advies

U heeft in Kleinboek de mogelijkheid om de facturen en offertes helemaal naar wens te maken met uw eigen logo, uw eigen bedrijfskleuren en met uw eigen bedrijfsgegevens. Indien u nog meer specifieke wensen heeft over de opmaak van uw facturen en offertes dan kunnen we u van dienst zijn met maatwerk. Om te weten wat we voor u kunnen betekenen ontvangen we graag een e-mail met uw wensen.

Over ons

Kleinboek is een programma van GravyTrain. GravyTrain kon online geen goed en klein boekhoudpakket vinden om hun eigen boekhouding in te verwerken. Omdat we bij GravyTrain niet urenlang met Excel willen werken om de boekhouding voor elkaar te krijgen, zijn we zelf een boekhoudpakket gaan maken. We bieden met deze website ook andere ondernemers de mogelijkheid dit te gebruiken. We wensen een ieder veel plezier met dit boekhoudpakket.

Met vriendelijke groet,

Serge & Rein
GravyTrain